SMS-varsling

logo varsling24

Farsund kommune benytter Varsling 24 fra Fram Web AS for å nå ut til kommunens innbyggere. Tjenesten benytter SMS og E-post som kommunikasjonsverktøy og loggfører hvem som har mottatt varslingene som er sendt ut. Gruppevarsling er løsningen som brukes til å nå en forhåndsdefinert gruppe mottakere. Befolkningsvarsling er skreddersydd for å nå hele eller deler av befolkningen ved viktige hendelser som vannstengning, stengte veier og evakuering, og vil benyttes i situasjoner som krever rask formidling av informasjon til kommunens innbyggere.

Eksempel på en varsling er følgende:

«Dette er en melding fra Farsund kommune. På grunn av lekkasje på ledningsnettet er enkelte husstander uten vann. Lekkasjen utbedres i løpet av dagen. Med vennlig hilsen, Farsund kommune, teknisk drift. NB Du kan ikke sende svar på denne SMS-en.»

Viktig informasjon:

Kan vi nå deg?

Det finnes to ulike registre som benyttes for å nå deg som innbygger:

1. www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon. I dette felles nasjonale kontakt og reservasjonsregisteret (KRR) levert av DIFI anbefaler vi å legge inn både mobiltelefon og e-postadresse, dette er det offentlige registeret.
  2. www.varslemeg.no som er et tilleggsregister benytter du om du ønsker å motta varsler for en adresse som du ikke er registrert med bostedsadresse på.

Bedrifter

Bedrifter må registrere nøkkelpersoner ved å gå inn på linken www.varslemeg.no. Du kan registrere så mange nummer du vil per adresse.

Besøksadresse:

Postadresse: