Renovasjonsselskapet for Farsund og Lyngdal

Renovasjon og avfall

Renovasjonsselskapet for Farsund og Lyngdal kommune samarbeider om renovasjonstjenestene i kommunene. Selskapet holder til ved avfallsplassen på Skjolnes, hvor det også er mottak for avfall fra kommunens husstander.

Det er innført kildesortering av matavfall, papir, plast og restavfall. Matavfall og restavfall hentes samtidig annenhver uke. Papiravfall og plast hentes ca 1 gang i måneden i henhold til program for henting av papir og plast.

Kommunen er delt inn i ulike roder.
Detaljerte opplysninger i dokumentene nederst i artikkelen.

Det er satt ut containere for levering av flasker og metall på følgende plasser i kommunen.

Farsund:
• Nordkapp
• Rema 1000

Vanse:
• Rutebilstasjonen

Borhaug:
• Joker

Farsund kommune har ordning med hjemmekompostering. Ved inngåelse av avtale vil det bli gitt reduksjon i renovasjonsavgiften.

Det er mulig å søke om felles avfallstativ dersom avstanden mellom enhetene ikke er over 100 meter og det ikke er flere enn 3 personer som benytter seg av stativet.

Kontaktinformasjon:

Servicekontoret
Besøksadresse: Brogaten 7, 4550 Farsund
Postadresse: Postboks 100, 4552 Farsund
Telefaks: 38 38 20 01
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Renovasjonsselskapet for Farsund og Lyngdal (RFL) kan kontaktes på telefon: 38 39 07 56
Åpningstider på Skjolnes avfallsplass for publikum:
Mandag fra kl. 08.00 - 13.00.
Onsdag fra kl. 12.00 - 19.00.
Fredag fra kl. 08.00 - 13.00.

Renovasjonsselskapet har egen nettside, her finner mer informasjon om bla. tømmekalender osv.

Hjemmesiden til renovasjosnselskapet finner du på følgende lenke: www.rfl.as