Har du barn under 3 år og trenger større restavfallsbeholder?

Alle som har hovedomsorgen for barn i alderen 0 - 3 år, og er registrert med folkeregisteradresse i Farsund, samt gyldig boligrenovasjon, har mulighet for å få en større beholder til restavfall.

Er dette noe for deg må du gjøre følgende:

Registrere deg/sende melding til servicekontoret eller direkte til renovasjonsselskapet

Meldingen må inneholde:
Ditt og barnets navn
Barnets fødselsdato
Adresse med gårds og bruksnummer

Tjenesten er gebyrfri fra barnets fødsel og til barnets 3 års dag. (jfr: Revidert Renovasjonsforskrift) Det er foresattes plikt å melde ifra til kommunen/renovasjonsselskapet når barnet er fylt 3 år. Etter dette vil dunken bli en betalt tjeneste med gebyr i henhold til gjeldende satser.

Standard restavfallsbeholder er 140 liter, økes til 240 liter ved registrering av barn i alderen 0 - 3 år.

Kontaktinfo:

Renovasjonsselskapet for Farsund og Lyngdal AS, Skjoldnesveien 90, 4550 Farsund, telefon 38 39 07 56, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vakttelefoner