Skriftstørrelse

Oppvekst og kultur | Farsund

Enhet for kultur og idrett

Leder:
Janne Kathrine Leithe
Mobil leder:
46927905
Telefon avdeling:
.
Besøksadresse:
Brogaten 7, 4550 Farsund
Postadresse:
Postboks 100
Postnummer:
4552
Poststed:
Farsund

Enhet for kultur og idrett tilrettelegger for et godt kulturtilbud og varierte fritidsaktiviteter for alle. Lag og foreninger, idrett og friluftsliv er viktige her.

Enhet for kultur og idrett omfatter bibliotek, kulturskole, forebyggende ungdomsarbeid (MOT), fritidsklubber og skatehallen Flipside.

Enheten jobber med UKM (Ung kultur møtes), Den kulturelle skolesekken, Den kulturelle Gyngestolen, lokal kulturminneforvaltning, byutvikling, kunst, musikk, friluftsliv og idrett. Koret Sound of Happiness er knyttet til kulturskolen, det er også korpsdirigenter og dirigent for Vest-Agder kammerkor.

Enheten gir tilskudd til driften av Farsund kino (Kino Sør) og Vest-Agder-museet/ Lista museum. På kunstfeltet samarbeider vi med Agder kunstsenter om kunstformidling på Kunstpunkt Lista på Lista fyr.


Enheten samarbeider med idrettsrådet, musikkrådet, ungdomsrådet og eldrerådet, samt frivillige lag og foreninger, turistnæring og handelsstanden.

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss