Kulturpris og kultur- og idrettsstipend

Farsund kommunes kulturpris

• Farsund kommune, ved utvalg for oppvekst og kultur, kan hvert år dele ut kulturpris på kr. 10.000,-. Sammen med prisen deles det også ut et diplom.
  • Kulturprisen skal være en stimulans til kulturlivet i kommunen og tildeles for særlig fortjenestefullt arbeid innenfor rammen av hele det utvidede kulturbegrepet.
  • Kulturprisen annonseres i lokalavisen.
  • Tildeling av prisen skjer etter forslag fra enkeltpersoner, frivillige organisasjoner og kulturinstitusjoner. Forslagsstiller kan være anonym, men det er ønskelig at forslaget begrunnes. Utvalget kan også selv finne frem til aktuelle kandidater.
  • Utvalget gjør vedtak om hvem som skal få prisen. Prisen kan deles ut til enkeltpersoner, grupper av personer og organisasjoner.
  • Overrekkelsen av kulturprisen bør finne sted ved en høytidelig anledning.

Tidligere tildelinger finner du her.

Farsund kommunes kulturstipend

Vedtatt av Utvalg for oppvekst og kultur 26.4.2018.

• Farsund kommune, ved Utvalg for oppvekst og kultur, kan dele ut kulturstipend på kr. 10.000,- hvert år.
• Stipendet tildeles talentfulle utøvere som har vist gode prestasjoner, og som synes å ha gode utviklingsmuligheter.
• Søkere må bo i Farsund kommune, eller ha særlig tilknytning til Farsund kommune.
• Utøveren kan søke selv, eller forslag til kandidater kan komme fra enkeltpersoner, frivillige organisasjoner og kulturinstitusjoner. Forslagsstiller kan være anonym, men det er ønskelig at forslaget begrunnes. Utvalget kan også selv foreslå personer.
• Stipendet tildeles enkeltpersoner eller kan deles på flere.
• Søknadsfrist settes lik som søknadsfrist om tildeling av idrettsstipend (på høsten).
• Søkere som har blitt tildelt stipendet tidligere kan ikke søke på nytt.

Her finner du navn på de som har fått kulturstipend.

FARSUND KOMMUNES IDRETTSSTIPEND

Vedtatt av Utvalg for oppvekst og kultur 26.4.2018.

• Farsund kommune, ved Utvalg for oppvekst og kultur, kan dele ut idrettsstipend på kr. 10.000,- hvert år.
at forslaget begrunnes. Utvalget kan også selv foreslå personer.
• Stipendet tildeles enkeltpersoner, eller kan deles på flere.
• Søknadsfristen er den samme som søknadsfristen for tildeling av kulturstipend (på høsten).
• Søkere som har blitt tildelt stipendet tidligere kan ikke søke på nytt.

Her finner du navn på de som har fått idrettsstipend.