Lokaler til leie/fri bruk

Det finnes mange lokaler i kommunen som går an å leie/låne for lag og foreninger eller privatpersoner.

Noen av lokalene er eid av kommunen, mens andre drives av lag, foreninger eller private. Noen har tilbud om servering, andre steder er det tilrettelagt for matlaging, eller du kan ta med eller bestille levering fra eksterne. Det finnes lokaler som passer for 10 personer, eller haller for mange hundre.

Listene inneholder ikke restauranter, puber o.l. som drives kommersielt. Flere av disse tilbyr også utleie.

pdfKommunens_lokaler.pdf

pdfLokaler_driftet_av_lag_og_foreninger.pdf