Kulturskolens lokaler

Kulturskolens undervisning foregår stort sett i kulturhuset Ekko i Farsund sentrum. Skolen har egne undervisningsrom i øverste i etasje, som benyttes både til individuell- og gruppeundervisning. I tillegg brukes "Fellesen" i bygningens midtetasje når det trengs. Samme sted holdes også huskonserter/elevkonserter og utstillinger.

Tegning, maling, form-gruppene holder til et eget rom i øverste etasje. Store vindusflater ut Kjørrefjorden, gjør sitt til at både små ogs store trives.