Undervisningstilbud ved Farsund kulturskole

INDIVIDUELL UNDERVISNING

Det undervises for tiden på: Piano, sang, tverrfløyte, saksofon, klarinett, gitar, el.gitar, el.bass trommer og band.

GRUPPEUNDERVISNING

Kulturskolen tilbyr gruppeundervisning innen visuell kunst og innen ballett og moderne dans. Det gis også tilbud om undervisning i grupper for nybegynnere på forskjellige instrumenter.

Sound of Happiness er et kortilbud for mennesker med spesielle behov. Les mer her.

Musikkarusell et et gruppetilbud for 1.-2. klassinger, og undervisningen foregår på den enkelte barneskole.

MUSIKK-KARUSELL - ET KULTURSKOLETILBUD TIL BARN I 1 OG 2 KLASSE

Musikk-karusell er et introkurs til musikk. Her skal vi bruke sang, lek og dans for å bygge grunnleggende ferdigheter innenfor musikk. Vi jobber med rytmer, tilnærmer oss noter og legger vekt på sangglede og trygghet i formidlingen.

I løpet av skoleåret får vi besøk av flere lærere fra kulturskolen og skolekorpsene. Alle vil presentere sitt instrument (trommer, gitar, ukulele, piano, sang og ulike blåseinstrumenter) og ha undervisning for elevene. Elevene får lytte, se, kjenne og selvfølgelig også prøve å spille selv. På denne måten blir det lettere for barnet å velge hvilket instrument det vil spille på dersom han vil gå videre i kulturskolen eller korpset. Elever som har deltatt på karusell blir prioritert ved opptak i kulturskolen.

Undervisningsdagene er onsdag og torsdag, se søknadsskjema for detaljert informasjon. Undervisningen vil foregå i SFO-tiden på de ulike barneskolene. Hovedlærer er Hanne Vennebo Turøy
Tilbudet går over hele skoleåret og påmeldingen er dermed bindende for et helt år. Prisen er kr 1100,- (et helt skoleår)
Vi ønsker alle velkommen til et år med sang, glede, fart og moro – men også ro, tid til å lytte og undre seg over alle de ulike lydene vi kan lage! Vi gleder oss!

Ballett og moderne dans

Danseglede, kroppsbeherskelse, danseteknikk og rytmeforståelse står i sentrum i undervisningen. Vi tar utgangspunkt i moderne og klassisk ballett for å gi elevene et fundament til å lære ulike danseformer. Her vil du få muligheter til å utforske bevegelseskunst, utvikle dine danseferdigheter, og bygge selvtillit i samspill med andre. Vi har 3 grupper: Tutugjengen for de yngste(fra 2.tr.)Danseløver (fra 4.trinn) Frappistene er gruppen for dansere som har trent en stund. Undervisningen foregår i Festsalen på Husan.