Idrettsanlegg

I Farsund kommune finnes en rekke idrettsanlegg som bør være gode arenaer for trivsel og helse.

Anleggsdekningen er høy og standarden på anleggene er god. Vi har gode anlegg for trening- og konkurranse for utendørsidretter som fotball, skyting, tennis, padling, friidrett og sandvolley. Videre finnes tre normalhaller (idrettshaller) og en svømmehall (25 m.) for innendørsidrett.

Kommunen har en rekke nærmiljøanlegg i hele kommunen både i skolenes uteområde og i tilknytning til bo- og oppholdsområder.

Oversikt over tildelte treningstider i Alcoa flerbrukshall finnes under dokumentoversikten til høyre.

Utendørs idrettsanlegg

• Spind idrettsanlegg, Sævik (ballbinge og kunstgressbane)
  • Alcoa Miljøpark (gressbane fotball, treningsbane grus, fotball, 2 stk. sandvolleybaner)
  • Vanse stadion (gressbane fotball, friidrettsanlegg med lengde, kast, løpebane med kunststoffdekke, treningsbane grus, fotball)
  •  Borhaug fotballbane (gressbane fotball)
  • Tennisanlegg Livdekrona (2 stk. gummiasfalt)

Innendørs idrettsanlegg

• Eilert Sundthallen
  • Listahallen - idrettshallen
  • Alcoa miljøpark - fotballhallen
  • Alcoa miljøpark - flerbrukshallen

For mer info om de ulike innedørsanleggene, se dokumentoversikten til høyre.

Trening i hallene er gratis. Det er avgift for kamper, stevner og turneringer.