UKM i Farsund

Ungdommens kulturmønstring er en viktig hendelse for mange unge i kommunen vår. De som vil opptre fra scenen, får en ordentlig scene med god lyd og fint lys. De som vil vise frem kunsten sin, har mulighet til det i en egen utstilling.

UKM arrangeres første eller andre lørdag i februar, med masse publikum og ungdom i sving både på og bak scenen.

I tiden før arrangementet, arrangeres det ulike workshops sammen med biblioteket og kulturskolen, der deltagerne oppfordres til å delta på UKM med det de skaper. Skolene er aktive samarbeidspartnere.

Informasjon om arrangementer og annet i UKMs regi, legges også ut på facebook.

NB! Du kan bruke ledsagerbevis på alle kultur- og fritidstiltak i regi  av Farsund kommune. Du betaler inngangsbilletten, mens din ledsager slipper inn gratis.