Shadow fritidsklubb

Shadow holder til i lokaler på Lista ungdomsskole på Vanse. Den var helt ny i 2011, og er innredet sammen med ungdommene som bruker den.

Fritidsklubben er åpen for ungdom i alderen 13 til 18 år, men har spesielle arrangementer for andre aldersgrupper også. Noen arrangementer holdes sammen med Ekko fritidsklubb i Farsund sentrum.

Fritidsklubben har egen facebookside (Shadow fritidsklubb) som brukes aktivt til informasjon om arrangementer og annet som skjer.

Inngangen finner du i kjelleretasjen ned mot bekken.

Klubben har et eget styre, valgt av og blant medlemmene.

Kontaktperson: Ungdomsleder Torrey Skeibrok

Åpningstider:

Tirsdager kl. 18.00-22.00
Lørdager kl. 20.00-24.00

Adresse:

Tingvollen 19
4560 Vanse

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Nettsted: Shadow fritidsklubb på Facebook