Ekko fritidsklubb

Klubben har tilholdssted på kulturhuset Ekko og ligger i Farsund sentrum. Lokalene ble bygget i 2012 samtidig med en utbedring av kinoen, og er blitt et veldig populært oppholdssted. Før 2012 lå klubben på Vestersiden i byen og het WestSide.

Fritidsklubben deler en mellometasje og kjøkken med andre brukere, men har egen kjelleretasje med diskotek og frisørsalong.

Inngangen er på enden av bygget eller fra nedsiden.

Ekko fritidsklubb er åpen for ungdom i alderen 13 til 18 år, men har spesielle arrangementer for andre aldersgrupper også. Noen arrangementer holdes sammen med Shadow fritidsklubb i Vanse.

Ekko har egen facebookside (Ekko fritidsklubb), som brukes aktivt til informasjon om arrangementer og annet som skjer.

Klubben har et eget styre valgt av og fra medlemmene.

Kontaktperson: Ungdomsleder Torrey Skeibrok

Åpningstider:

Tirsdager kl. 18.00-22.00
Fredager kl. 20.00-24.00

Adresse:

Sundeveien 14
4550 FARSUND
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.