Farsund frivilligsentral

Velkommen til Farsund Frivilligsentral

• Vil du bruke litt av din tid sammen med andre?

• Vil du treffe nye mennesker?

• Vil du være med å sette dine og andres idéer ut i livet?

Frivilligsentralen er kort sagt en møteplass som formidler kontakt mellom mennesker i lokalmiljøet - noen trenger hjelp og andre ønsker å hjelpe.

Frivilligsentralen er et sted hvor gleden over å bruke deg selv er den betalingen du får.

Vi oppfordrer alle frivillige lag og foreninger som arbeider i kommunen med frivillig arbeid og hjelp til de som trenger det til å ta kontakt så frivilligsentralen virkelig kan være en formidler av frivillig arbeid.

Det er kun fantasien som setter grenser for hva som kan gjøres FRIVILLIG. Sjekk ut Farsund frivilligsentral sin egen nettside: Farsund frivillgisentral