Lista museum

Farsund kommune - Museum

Lista museum er en del av Vest-Agdermuseet. Administrasjonen holder til på Nordberg fort, et fort anlagt av den tyske okkupasjonsmakten i 1942. Herfra er det fantastisk utsikt over Listalandskapet og flotte turmuligheter.

På fortet er det bygget et nytt formidlingbygg som inneholder en koselig kafe og museumsbutikk. Dette bygget brukes også til arrangementer, konferanser, konserter osv.

I tillegg til fortet består Lista museum av flere avdelinger spredt rundt i kommunen:

• Listeskøyta kultursenter
  • Østhassel redningsstasjon
  • Friluftstunet på Vanse
  • Hetland skolemuseum

Les mer og finn åpningstider på museets egen hjemmeside: Lista museum, eller på Nordberg forts facebookside