Den kulturelle spaserstokken

Den kulturelle spaserstokken er et kommunalt og interkommunalt samarbeid der kunst - og kulturtilbud skal være tilgjengelige for eldre.
  • Det skal legges til rette for økt samarbeid mellom kultursektoren og omsorgssektoren, slik at det utvikles gode kunst- og kulturprosjekt lokalt innenfor et mangfold av sjangre og uttrykk.
  • Ordningen skal også bidra til at eldre får et tilpasset kulturtilbud på arenaer der de befinner seg i dagliglivet.

Vil du lage et "Spaserstokk-tiltak"?

• Lokale arrangører kan søke til kommunen om støtte. Søknad må bli godkjent før arrangementet gjennomføres.

Lenke

Vakttelefoner