Lag og foreninger i Farsund

Farsund kommune har mange lag og foreninger. Her er det bare å velge og vrake i aktiviteter og nye hobbyer.

Listene nedenfor inneholder navn, kontaktpersoner og lenke til hjemmesider og/eller Facebookside. Er det noe som skal endres eller legges til, så send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi oppdaterer så fort vi kan slik at de som vil, lett kan finne frem i alle de flotte tilbudene vi har i kommunen vår.

pdfAndre_lag_og_foreninger.pdf

pdfBarne-_og_ungdomsarbeid.pdf