Friluftsliv i Farsund

Farsund kommune har et godt utbygd turstinett. Kommunen kalles "Norge i miniatyr", fordi det finnes høye fjell, daler, flatt land, strender, skjærgård og hav innen rekkevidde.

Farsund kommune ønsker å være en sykkelkommune. Det finnes mange flotte turer å sykle, både for mosjonister og for de som bruker sykkkel som trening.

Sjekk ut Friluftsrådets egen nettside som har en mengde gode tips til friluftsaktiviteter, både når det gjelder fotturer og sykkelturer: Lister friluftsråd - Farsund

Vakttelefoner