Farsund bibliotek

Formålet til biblioteket er å fremme opplysning, utdannelse og annen kulturell virksomhet gjennom informasjonsformidling og ved å stille bøker og annet egnet materiale gratis til disposisjon.

I forbindelse med ombygging av Eilert Sundt v.g. skole har hovedbiblioteket i Farsund midlertidig flyttet til Portnerboligen, Brogaten 7, inngang Borggården.

HOVEDBIBLIOTEKET I FARSUND

ÅPNINGSTIDER FRA 4. AUGUST:

Tirsdag, onsdag og torsdag : kl. 12:00 til kl: 18:00

Borhaug filial

Folkebibliotekavdeling i samarbeid med skolebibliotek for Borhaug skole. Biblioteket ligger i skolens nyere del.
Inngangen er fra Havneveien.

åpningstidER FRA 11. AUGUST:

• Tirsdag, onsdag og torsdag kl.12.00 - KL. 18:00
  • Telefon:38 38 24 20

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det er inngått samarbeidsavtaler mellom skolene og biblioteket slik at biblioteket fungerer som et kombinasjonsbibliotek (skole- og folkebibliotek).

Tilbudet består i utlån av bøker og andre medier, bruk av bøker og medier (inkl. PC'er) i biblioteket, veiledning, fjernlån, litteratur- og kulturformidling og lesestimulering i samarbeid med skoler og andre kulturinstitusjoner. Foruten en oppdatert bokstamme innenfor ulike genre, aviser, tidsskrifter, videofilmer og CD'er, er det også godt utbygd tilbud innen fjernundervisning.

Biblioteket er et ledd i det nasjonale biblioteksystemet.

NB! Du kan bruke ledsagerbevis på alle kultur- og fritidstiltak i regi  av Farsund kommune. Du betaler inngangsbilletten, mens din ledsager slipper inn gratis.