Skriftstørrelse

Farsund bibliotek

Formålet til biblioteket er å fremme opplysning, utdannelse og annen kulturell virksomhet gjennom informasjonsformidling og ved å stille bøker og annet egnet materiale gratis til disposisjon.

I forbindelse med ombygging av Eilert Sundt v.g. skole har hovedbiblioteket i Farsund midlertidig flyttet til Portnerboligen, Brogaten 7, inngang Borggården.

HOVEDBIBLIOTEKET I FARSUND

ÅPNINGSTIDER FRA 4. AUGUST:

Tirsdag, onsdag og torsdag : kl. 12:00 til kl: 18:00

Kontaktinformasjon

Borhaug filial

Folkebibliotekavdeling i samarbeid med skolebibliotek for Borhaug skole. Biblioteket ligger i skolens nyere del.
Inngangen er fra Havneveien.

åpningstidER FRA 11. AUGUST:

  • Tirsdag, onsdag og torsdag kl.12.00 - KL. 18:00
  • Telefon:38 38 24 20

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Det er inngått samarbeidsavtaler mellom skolene og biblioteket slik at biblioteket fungerer som et kombinasjonsbibliotek (skole- og folkebibliotek).

Tilbudet består i utlån av bøker og andre medier, bruk av bøker og medier (inkl. PC'er) i biblioteket, veiledning, fjernlån, litteratur- og kulturformidling og lesestimulering i samarbeid med skoler og andre kulturinstitusjoner. Foruten en oppdatert bokstamme innenfor ulike genre, aviser, tidsskrifter, videofilmer og CD'er, er det også godt utbygd tilbud innen fjernundervisning.

Biblioteket er et ledd i det nasjonale biblioteksystemet.

NB! Du kan bruke ledsagerbevis på alle kultur- og fritidstiltak i regi  av Farsund kommune. Du betaler inngangsbilletten, mens din ledsager slipper inn gratis. 

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn