Skriftstørrelse

Farsund bibliotek

Formålet til biblioteket er å fremme opplysning, utdannelse og annen kulturell virksomhet gjennom informasjonsformidling og ved å stille bøker og annet egnet materiale gratis til disposisjon.

 
Biblioteket har 2 avdelinger:
 
Hovedbiblioteket i Farsund, som er kommunens folkebibliotek, samt skolebibliotek for Eilert Sundt videregående skole. Biblioteket og skolen ligger i samme bygg. Biblioteket er i den nye delen av bygningen, og har inngang fra Theis Lundegaards gate
 

Ordinær åpningstid :

 
Tirsdag, onsdag, torsdag kl. 10:00 - 19:00
Mandag og fredag kl 10:00 - 15:00
Lørdag kl. 11:00 - 14:00
 
Åpningstider sommer:
Hovedbiblioteket.
Egne åpningstider i skolens sommerferie, se bibliotekets egen hjemmeside for mer info: http://www.farsund.kommune.no/biblioteket
Når biblioteket er stengt kan du levere i bokkassen på Coop Extra.
 
Lesesal utenom åpningstid:
Henvendelse til hallbetjenten (til studiebruk)
Stengt i skoleferier
 
Kontaktinformasjon:
Telefon: 38 39 60 70
Telefax: 38 39 60 71
Postadresse: Postboks 224, 4553 Farsund
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  
 
Biblioteksjef er Peter Hansen
 

Borhaug filial, som er folkebibliotekavdeling i samarbeid med skolebibliotek for Borhaug skole. Biblioteket ligger i skolens nyere del.

Inngangen er fra Havneveien.
 
Ordinær åpningstid:
Tirsdag og torsdag kl. 16:00 - 19:00
Telefon:38 38 24 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  
 
Åpningstider sommer:
Stengt i skoleferien.
Bøker kan leveres i Farsund eller i bokkassen på Joker.
 
Det er inngått samarbeidsavtaler mellom skolene og biblioteket slik at biblioteket fungerer som et kombinasjonsbibliotek (skole- og folkebibliotek).

Tilbudet består i utlån av bøker og andre medier, bruk av bøker og medier (inkl. PC'er) i biblioteket, veiledning, fjernlån, litteratur- og kulturformidling og lesestimulering i samarbeid med skoler og andre kulturinstitusjoner. Foruten en oppdatert bokstamme innenfor ulike genre, aviser, tidsskrifter, videofilmer og CD'er, er det også godt utbygd tilbud innen fjernundervisning.

Biblioteket er et ledd i det nasjonale biblioteksystemet.

  • Last updated on .

Farsund kommune

Besøksadresse:
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse:
Farsund kommune, postboks 100, 4552 Farsund

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 08-15

 

Sentralbord: 38 38 20 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1003
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Personvern og informasjonskapsler - lenke må inn


Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me