Farsund bibliotek

Formålet til biblioteket er å fremme opplysning, utdannelse og annen kulturell virksomhet gjennom informasjonsformidling og ved å stille bøker og annet egnet materiale gratis til disposisjon.

Biblioteket har 2 avdelinger:

Hovedbiblioteket i Farsund

Kommunens folkebibliotek, samt skolebibliotek for Eilert Sundt videregående skole. Biblioteket og skolen ligger i samme bygg. Biblioteket er i den nye delen av bygningen, og har inngang fra Theis Lundegaards gate

Ordinær åpningstid:

• Tirsdag, onsdag, torsdag kl. 10:00 - 19:00
  • Mandag og fredag kl 10:00 - 15:00
  • Lørdag kl. 11:00 - 14:00
  • Stengt lørdager i juni, juli og august.

Lesesal utenom åpningstid:

• Henvendelse til hallbetjenten (til studiebruk)
  • Stengt i skoleferier

Borhaug filial

Folkebibliotekavdeling i samarbeid med skolebibliotek for Borhaug skole. Biblioteket ligger i skolens nyere del.
Inngangen er fra Havneveien.

Ordinær åpningstid:

• Tirsdag og torsdag kl. 16:00 - 19:00
  • Telefon:38 38 24 20

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Det er inngått samarbeidsavtaler mellom skolene og biblioteket slik at biblioteket fungerer som et kombinasjonsbibliotek (skole- og folkebibliotek).

Tilbudet består i utlån av bøker og andre medier, bruk av bøker og medier (inkl. PC'er) i biblioteket, veiledning, fjernlån, litteratur- og kulturformidling og lesestimulering i samarbeid med skoler og andre kulturinstitusjoner. Foruten en oppdatert bokstamme innenfor ulike genre, aviser, tidsskrifter, videofilmer og CD'er, er det også godt utbygd tilbud innen fjernundervisning.

Biblioteket er et ledd i det nasjonale biblioteksystemet.

NB! Du kan bruke ledsagerbevis på alle kultur- og fritidstiltak i regi  av Farsund kommune. Du betaler inngangsbilletten, mens din ledsager slipper inn gratis.