Farsund kino

Farsund kino ble ombygget i 2012, er heldigitalisert og har 3D utstyr installert.

Kinoen har to saler: Hovedsal med 187 kinoseter (til større arrangementer har vi mulighet for utvidelse til 200 plasser) og intimsal med 46 plasser. Det er investert i svært gode seter, i tillegg til godt lydanlegg av typen QSC 4 kanals til Kino & IBO PA-rigg med tilhørende utstyr til arrangementer. Fremvisningsutstyret er av typen Christie og Barco. Det er også en lyssterk fremviser i hovedsal for arrangementer.

Kinoen ligger på Sundeveien i kulturhuset Ekko og drives av Kino Sør AS. Det er noen parkeringsplasser på andre siden av veien og i parkeringshuset like ved. Det er kort gangavstand til gode parkeringsmuligheter i Farsund sentrum. Kiosken i vestibylen selger et utvalg av varer og billetter til forestillingene. Billetter kan også kjøpes på kinoens hjemmeside.

Oversikt over filmer og informasjon om billettkjøp finnes på: http://www.filmweb.no/farsundkino/ og på kinoens Facebookside.

Lokalene leies ut til andre arrangementer. Dette vil annonseres på nettside/Facebookside og billetter til disse arrangementene, vil i de fleste tilfeller gå gjennom kinoens billettsystem.

Film er best på kino!
Velkommen til en flott kinoopplevelse!

Åpningstider/visninger:

Kinoen viser film hver dag.
Kontaktinformasjon:
Kinosjef Tommy Staaby
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Driftstekniker Tommy Aulie

Telefon kino: 38 39 00 85