Skriftstørrelse

Farsund kino

Farsund kino ble ombygget i 2012, er heldigitalisert og har 3D utstyr installert.

Kinoen har to saler: Hovedsal med 187 kinoseter (til større arrangementer har vi mulighet for utvidelse til 200 plasser) og intimsal med 46 plasser. Det er investert i svært gode seter, i tillegg til godt lydanlegg av typen QSC 4 kanals til Kino & IBO PA-rigg med tilhørende utstyr til arrangementer. Fremvisningsutstyret er av typen Christie og Barco. Det er også en lyssterk fremviser i hovedsal for arrangementer.

Kinoen ligger på Sundeveien i kulturhuset Ekko og drives av Kino Sør AS. Det er noen parkeringsplasser på andre siden av veien og i parkeringshuset like ved. Det er kort gangavstand til gode parkeringsmuligheter i Farsund sentrum. Kiosken i vestibylen selger et utvalg av varer og billetter til forestillingene. Billetter kan også kjøpes på kinoens hjemmeside.

Oversikt over filmer og informasjon om billettkjøp finnes på: http://www.filmweb.no/farsundkino/ og på kinoens Facebookside.

Lokalene leies ut til andre arrangementer. Dette vil annonseres på nettside/Facebookside og billetter til disse arrangementene, vil i de fleste tilfeller gå gjennom kinoens billettsystem.

Film er best på kino!
Velkommen til en flott kinoopplevelse!

Åpningstider/visninger:

Kinoen viser film hver dag.
Kontaktinformasjon:
Kinosjef Tommy Staaby
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Mobil: 46 66 23 87

Driftstekniker Tommy Aulie
Mobil: 45 41 87 97

Telefon kino: 38 39 00 85
Postadresse: Postboks 173, 4553 Farsund

Fakturaadresse:
Kinosør /Avd. Farsund kino
Postboks 356
4663 Kristiansand

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn