Skriftstørrelse

Kommunens skogeiendommer

 

Kommunens skogeiendommer drives som offentlig friareal med vekt på allmenn nytte, økonomi og miljøverdier.

De største eiendommene er Laundal, Bjelland, Solbjørg og i området Biland-Helvik-Høyland-Grimsby-Steinsvoll. Samlet totalareal er 7500 dekar, der ca. 3400 er produktiv skog.
Kommunen ønsker at lag og foreninger skal bruke kommunens skogeiendommer til sine aktiviteter, dersom bruken er forenlig med vår miljøstandard og andre brukere. Vi samarbeider med Farsund og Lyngdal Jeger og fiskerforening, speiderne i Vanse og skolene for å tilrettelegge for aktiviteter.
Om du er en av brukerne av kommunens skogeiendommer og har idéer eller ønsker for tilrettelegging for deg eller din hobby, oppfordres du til ta kontakt med skogbrukssjefen.

HOGST AV VED PÅ KOMMUNENS EIENDOMMER

Kommunen gjør årlige avtaler om selvhogst av ved der det er behov for tynning/rydding. Behovet for slike tiltak er vekslende. Søknadsfrist er 1. desember. 

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss