Korttidsplass i institusjon

Korttidsopphold er et tidsavgrenset opphold i institusjon som kan gis når ambulerende helsetjenester i hjemmet ikke er tilstrekkelig eller forsvarlig. Korttidsopphold er en helsefremmende og forebyggende tjenester for å kunne bo hjemme lengst mulig.

HVA KOSTER DET?

For korttidsopphold betales pr. døgn i henhold til statens satser.
Oppholdet innbefatter nødvendig medisin, kost, og tilsyn av helsepersonell.
Egenbetaling ved bruk av spesialisthelsetjenester i form av polikliniske timer under korttidsopphold/avlastningsopphold, som din fastlege har henvist deg til og som skal gjennomføres i perioden du har korttidsopphold, betales av deg selv inntil egenandelstak/frikort.