Skriftstørrelse

Øyeblikkelig hjelp opphold

Kommunalt tilbud om døgnopphold for øyeblikkelig hjelp er et tilbud for deg som har behov for et kortvarig og behandlingsintensivt opphold for innbyggere over 18 år som har forverring av kjent somatisk eller psykisk sykdom.
Hensikten med KØH- tilbudet er å kunne gi et bedre tilbud til kommunens innbyggere, og for pasienter i definerte målgrupper et lokalt behandlingstilbud som alternativ til sykehusinnleggelse. Under forutsetning av at tilbudet vurderes som faglig forsvarlig kan tilbud om kommunal døgnbaserte øyeblikkelig hjelp gis ved Korttidsavdelingen Farsund Omsorgs-senter.

Etter en konkret vurdering av kompetanse, utstyrs- og oppfølgingsbehov, kan tjenesten KØH i noen tilfeller også ivaretas i hjemme-tjenestene og i institusjonstjenesten der pasienten har sitt tjenestetilbud.
Varigheten av innleggelsen skal normalt ikke overskride tre døgn. Tilbudet kan forlenges som KØH etter 72 timer dersom alternativet da fortsatt er sykehusinnleggelse. Tilbudet gjelder pasienter med avklart sykdomsbilde og med et definert behandlingsforløp.

SLIK FÅR DU PLASS

Det er fastlege, sykehjemslege eller legevaktslege som kan legge pasienter i øyeblikkelig-hjelp-opphold.

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss