Trygghetsalarm

Formål

• Trygghetsalarm er et hjelpemiddel for å kunne tilkalle hjelp i akutte situasjoner hele døgnet.
  • Trygghetsalarmene er knyttet til hjemmesykepleien. Det er hjemmesykepleien som rykker ut dersom en alarm utløses.

Hva får du?

• Du får en alarmknapp som festes på håndleddet eller henger rundt halsen.
  • Når man trykker på alarmknappen, vil helsepersonell umiddelbart ta kontakt eller komme hjem til deg.

Krav til søker

• Trygghetsalarm innvilges til personer som ikke greier å bruke vanlig telefon.

Hva koster det?

Du betaler et årlig abonnement, prisen fastsettes av kommunestyret hvert år. Klikk på lenken under for å vite hvilken sats som gjelder.