Skriftstørrelse

Friskliv

Frisklivssentralen hjelper deg til å leve sunnere og friskere. Strever du med å komme i gang med trening, med å få et sunnere kosthold, med å slutte å røyke eller med å håndtere utfordringer av psykisk karakter? Da er kanskje Frisklivssentralen i Farsund noe for deg. Vi henvender oss til mennesker som av helsemessige årsaker trenger hjelp til å endre levevaner og mestre helseutfordringer.


Frisklivssentralen i Farsund har et vidt begrep om målgruppen. Tilbudet er åpent for alle innbyggere som ønsker en endring i livsstil. Personer som har økt risiko for, eller allerede har sykdommer knyttet til fysisk eller psykisk helse ønskes spesielt velkommen.


Frisklivssentralen omfatter tilbud til alle aldersgrupper og er åpen for personer både med og uten henvisning, for eksempel frisklivsresept. Frisklivssentralen samarbeider med relevante aktører i frivillig, privat og offentlig sektor. Du kan lese mer om frisklivssentralene på nettsidene til Helsedirektoratet.
Frisklivssentralen er en del av kommunens folkehelsearbeid og er organisatorisk tilknyttet Frivilligsentralen i Farsund.

Se egen nettside: http://www.friskliv-farsund.no/

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss