Skriftstørrelse

SLT i Farsund kommune

FORMÅL:

SLT står for Samordning av lokale rus og kriminalitetsforebyggende tiltak.

Målet med SLT er at kommunens barn og unge skal få riktig hjelp til riktig tid, av et hjelpeapparat som samarbeider godt på tvers av etater og faggrupper.

MÅLGRUPPE:

SLT er et tiltak rettet særlig mot ungdom i aldersgruppen 12 - 18 år. Enkelte av tiltakene kan favne aldersgruppen opp til 23 år. SLT-koordinator vil til enhver tid prioritere områder som krever rask og koordinert inngripen ut fra endringer i ungdomsmiljøet som skaper bekymring. SLT har bl.a. ansvaret for de forebyggende tiltakene i lokalt politiråd, arbeidet med ungdomsstraff, ungdomskontrakter, kjernegrupper, foreldrenettverksgrupper, hatkriminalitet og voldelig ekstremisme.
Når signaler fanges opp, kan tiltak settes inn tidligere, mer presist – mens faren for dobbeltarbeid og overlapping reduseres.

HENVENDELSE:

Kontaktinfo til SLT koordinator i Farsund er:
Sonja Anita Abrahamsen
mobil: 920 82 949

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss