SLT i Farsund kommune

FORMÅL:

SLT står for Samordning av lokale rus og kriminalitetsforebyggende tiltak.

Målet med SLT er at kommunens barn og unge skal få riktig hjelp til riktig tid, av et hjelpeapparat som samarbeider godt på tvers av etater og faggrupper.

MÅLGRUPPE:

SLT er et tiltak rettet særlig mot ungdom i aldersgruppen 12 - 18 år. Enkelte av tiltakene kan favne aldersgruppen opp til 23 år. SLT-koordinator vil til enhver tid prioritere områder som krever rask og koordinert inngripen ut fra endringer i ungdomsmiljøet som skaper bekymring. SLT har bl.a. ansvaret for de forebyggende tiltakene i lokalt politiråd, arbeidet med ungdomsstraff, ungdomskontrakter, kjernegrupper, foreldrenettverksgrupper, hatkriminalitet og voldelig ekstremisme.
Når signaler fanges opp, kan tiltak settes inn tidligere, mer presist – mens faren for dobbeltarbeid og overlapping reduseres.

HENVENDELSE:

Kontaktinfo til SLT koordinator i Farsund er:
Sonja Anita Abrahamsen
mobil: 920 82 949