Skriftstørrelse

Står du i manntallet?

Manntallet er en liste over alle personer som har stemmerett ved valg i Norge. Alfabetisk manntall er lagt ut til gjennomsyn fra og med 15. juli til og med 9. september.

Mantallet er lagt ut på servicekontoret på rådhuset, du kan også ringe eller sende e-post. Telefon 38 38 200, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 


HAR DU FLYTTET?

Du er manntallsført på den bostedsadressen du hadde pr. 30. juni i valgåret. Hvis du har flyttet til en annen kommune, og flyttemeldingen ikke er registrert i Folkeregisteret pr. 30. juni, står du fremdeles i manntallet i den kommunen du flyttet fra.

STÅR DU IKKE I MANNTALLET?

Dersom navnet ditt er utelatt fra manntallet, eller det er andre feil i manntallslistene, må krav om innføring/oppretting sendes skriftlig til Farsund kommune v/valgstyret, postboks 100, 4552 Farsund

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 1003
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn