Barn og unges talsperson

Kravet til ivaretakelse av barn og unges interesser fremgår av plan- og bygningsloven og av rikspolitiske retningslinjer.

Talspersonens oppgaver er blant annet å gi uttalelser til plansaker, og å fronte barn og unges interesser gjennom tidlig involvering i plansaker. Og å bidra til å få frem det samlede behovet i kommunen, slik de rikspolitiske retningslinjene krever.

I Farsund er SLT-koordinator Sonja Anita Abrahamsen tildelt rollen som barn og unges talsperson for plansaker.

Kontaktinformasjon:

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vakttelefoner