Utvalg for landbruk

Arbeiderpartiet

Medlem:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. nestleder

Kristoffer B. Salvesen
Marit Larsen
Hans Kristian Larsen
Anette Marlen Maberg
Erik Stølen

Kristelig folkeparti

Anbjørg Knudsen
Jarl Håkon E. Pedersen
Berit Antonsen
Øyvind Petterson

SEnterpartiet

Medlem:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., leder

Susanne Langøy
Osmund Viken