Utvalg for levekår

Arbeiderpartiet

Medlem:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (leder)

Anne Svendsvoll
Erik Stølen
Gunhild Pedersen
Bård Håberg
Ingeborg Caspara Flokenes

Kristelig folkeparti

Medlem:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (nestleder)

Annbjørg Knudsen
Brit Elin Vidringstad
Mikal Rudjord
Mads Risan

Senterpartiet

Kenneth Engvoll Løland
Susanne Langøy
Kjetil Kolnes
Per Hustoft

Fellesliste høyre, venstre og fremskrittspartiet

Ingrid Williamsen
Lasse Vetland