Revidert slamforskrift til høring

Farsund kommune v/teknisk utvalg vedtok den 29. august 2019, PS 19/84, at forslag til slamforskrift legges ut på offentlig høring.
Høringsperioden settes til 2 måneder.

Etter høringsperioden vil forslag og innkomne kommentarer bli behandlet av teknisk utvalg og kommunestyret.

Forskriften skal gjelde fra 1. januar 2020 har som formål å sikre miljømessig, samfunnsøkonomisk og helsemessig tilfredsstillende håndtering av slam i Farsund kommune og Lyngdal kommune.

Høringsfrist
Frist for å avgi høringsuttalelse er 4. november 2019.
Høringsuttalelser sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til Postboks 100, 4552 Farsund.
Merk innspillet med saksnummer 2019/1475.

Spørsmål kan rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tilhørende dokument

pdfRevidert_slamforskrift.pdf