Melding om oppstart av planarbeid - Reguleringsplan for Småbåthavn Duvold

Asplan Viak:
I samsvar med plan- og bygningslovens § 12-8 meldes herved om oppstart planarbeid for regulering av Småbåthavn Duvold på gnr/bnr 64/10-15 i Farsund kommune.

Planområdet er vist på vedlagte kartbilag og utgjør ca 1 daa.

Vårt oppdrag utføres for av de 6 grunneierne av 64/10 -15 som eier strandlinjen i reguleringsområdet.

Planområdet ligger mellom kommunal veg og sjøkanten og ut i sjøen. Båtplassene som tilrettelegges for er knyttet til 6 hytter som ligger i kort avstand fra planområdet.
Reguleringsplanen har til hensikt å legge til rette for bygging av brygge langs stranden på inntil 4m bredde med plass til båter liggende utenfor. Det eksistere i dag 2 brygger i planområdet.

Det er avholdt forhåndskonferanse med kommunen. Planinitiativ og referat fra konferansen følger som bilag.

Eventuelle spørsmål og merknader til planarbeidet kan rettes til Asplan Viak AS, Lyngdal
tlf. 916 25 234, mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 1.8.2019.

Se fullstendig oppstartsmelding og ytterligere informasjon under.

tilhørende dokumenter

pdfMelding_om_regulering_Duvold.pdf