Skriftstørrelse

Høring; statlig tilskuddsordning for utbygging av bredbånd

Bredbåndsstøtteordninga er en offentlig støtteordning finansiert over statsbudsjettet med fastsatte kriterier for tildeling av støtte til utbygging av bredbånd. Fylkeskommunen vurderer og rangerer søknadene, deretter foretar Nasjonal Kommunikasjonsmyndig (NKOM) den endelige avgjørelsen.

En forutsetning for søknaden er at kommunen skal kunngjøre områdene som omsøkes. I denne runden vil Farsund kommune søke støtte i følgende 3 områder:

En annen forutsetning er at det skal gis anledning for interesserte parter til å gi innspill til kommunen som kan være vesentlige for søknaden. Innspill til høringen sendes pr. epost eller post innen 1 måned.

Farsund kommune, postboks 100, 4552 Farsund.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Publisert 21.8.2018
  • Last updated on .

Farsund kommune

Besøksadresse:
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse:
Farsund kommune, postboks 100, 4552 Farsund

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 08-15

 

Sentralbord: 38 38 20 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1003
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Personvern og informasjonskapsler


Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me