Høring; statlig tilskuddsordning for utbygging av bredbånd

Bredbåndsstøtteordninga er en offentlig støtteordning finansiert over statsbudsjettet med fastsatte kriterier for tildeling av støtte til utbygging av bredbånd. Fylkeskommunen vurderer og rangerer søknadene, deretter foretar Nasjonal Kommunikasjonsmyndig (NKOM) den endelige avgjørelsen.

En forutsetning for søknaden er at kommunen skal kunngjøre områdene som omsøkes. I denne runden vil Farsund kommune søke støtte i følgende 3 områder:

En annen forutsetning er at det skal gis anledning for interesserte parter til å gi innspill til kommunen som kan være vesentlige for søknaden. Innspill til høringen sendes pr. epost eller post innen 1 måned.

Farsund kommune, postboks 100, 4552 Farsund.

Publisert 21.8.2018

Besøksadresse: