Næringslivsdugnad for TV-aksjonen

TV-aksjonen 2018TV-aksjonskomiteen i Farsund arrangerte i dag, 15. oktober, Næringslivsdugnaden for å samle inn penger til årets TV-aksjon.

Søndag 21. oktober går årets TV-aksjon av stabelen, men allerede i dag fikk mange av kommunens bedrifter en oppringning fra et ringepanel med oppfordring om å støtte opp om aksjonen. Ringepanelet har bestått av leder for kommunekomiteen ordfører Arnt Abrahamsen, varaordfører Torrey Skeibrok og sokneprest Henning Huseby Jansen som sørget for å registere bedriftene som takket ja til å støtte opp om årets TV-aksjon.

Om din bedrift ikke har blitt oppringt av oss i dag er det fullt mulig å selv registrere ditt bidrag til TV-aksjonen på http://www.giverstafett.no/.
Inntektene i år går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende Norge. Mer om TV-aksjonen finner du på www.blimed.no.

Vakttelefoner