Leder:

Postveien 13
Borhaug
E-post:
Last ned informasjonen som: vCard

Diverse informasjon

Diverse informasjon:

Borhaug barnehage er en av to kommunale barnehager i Farsund. Barnehagen ligger rett ved siden av Borhaug skole, midt i Vestbygda. Barnehagen har mange flotte turområdet i nærmiljøet.

Barnehagen består av to bygg.
I bygget fra 1999, Sjekta, har vi småbarns avdeling.
Vi deler Sjekta inn i to aldersinndelte grupper.
Muslingan (1 år) og Sjøstjernan (2 år)

I det nyeste bygget, Skøyta, er de største barna.
Vi deler de inn i 3 aldersinndelte grupper.
Lettmatrosan (3 år), Matrosan (4 år) og Kapteinan (5 år)

Gruppene har store deler av dagen felles men har eget alderstilpasset opplegg og turer for hver gruppe på formiddagen. Disse gruppene deler seg også inn i enda mindre grupper og holder på med egne aktiviteter som lese bøker, spille spill, leke, forming, tur osv.

Noe av det viktigste vi prioriterer er i hente og bringesituasjon der alle parter møtes. Både personal, foreldre og barnet. Det er viktig at vi bygger relasjoner, informerer hverandre og vil hverandre det aller beste. Barnet er det aller viktigste!!

Vi jobber etter verdiene våre som er trygghet, raushet og humor. Det ønsker vi skal kjennetegne vår barnehage til alle som skal innom barnehagen vår.

Vår visjon er «lykkelig som liten» - men den mener vi at barn (og foreldre) skal se tilbake på tiden i barnehagen som en god tid. De skal få «stjerner i blikket» når de prater om tiden i barnehagen.

Besøksadresse:

Postadresse: