Enhet for barnehager | Farsund

Postnummer:
Poststed:
Farsund

Sunde barnehage er en av to kommunale barnehager. Barnehagen ligger like ved Farsund omsorgsenter, og har mange flotte turområder like utenfor døra. Sunde barnehage er godt skjermet for trafikk, og vi har kort vei til byen, skolen, badehuset og flere lekeplasser.

Barnehagen har i dag fire avdelinger. På den ene siden av bygget er avdelingene Trollkjørka og Bellevue. Her går barna i alderen 0-3 år. På den andre siden er det to avdelinger; Livdelia og Valhalla. Avdelingene deler seg ofte opp i mindre grupper. Vi har et stort fellesrom i midten av barnehagen. I fellesrommet møtes barna på tvers av avdelingene til felles aktiviteter.

Vi verdsetter høyt samarbeid på tvers av avdelingene. Foreldre og barn skal i stor grad få være med å medvirke i hverdagen. Sunde barnehage er i stadig utvikling. Vi har et reflekterende miljø og jobber stadig med å heve vår kompetanse. Vi er opptatt av hele mennesket og den gode stemningen på huset. Alle som kommer til vår barnehage skal oppleve å bli sett og tatt på alvor. Vi jobber ut i fra verdiene livlig, romslig og full av gøtts. Vår visjon er at sammen klarer mi, sammen mestrer mi- det er klart mi kan.

Vakttelefoner