Smitteoppsporing og testing

Første runde av smitteoppsporing og testing rundt det påviste tilfellet av Covid-19 virussmitte i Farsund er nå i all hovedsak avsluttet. Vi har testet flere personer og fortsetter med nødvendig testing i løpet av helgen. Nærkontakter er kartlagt og er i hjemmekarantene, i tråd med retningslinjene.

Kommuneoverlegen henstiller til publikum om at de fortsatt følger smittervernreglene nøye:

• Hold deg hjemme hvis du er syk med luftveissymptomer
• Praktiser nøye håndhygiene og følg med på hygieneråd
• Hold minimum 1 m avstand til dem du ikke bor sammen med, gjerne mer.

Følg ellers med på kommunens nettsider og Facebook der vi fortløpende legger ut informasjon når det er relevant.

Farsund 28. august 2020 – Ann-Margret Haaland, kommuneoverlege