Skriftstørrelse

Hopp til her

Koronatilfelle påvist i Farsund kommune

En voksen person i Farsund kommune har fått påvist Korona-smitte. Personen er symptomfri. Smittesporing er satt i gang. Personen har barn i Borhaug barnehage og på Borhaug skole. Med bakgrunn i at den smittede ikke har symptomer, er det kun personens nærkontakter som settes i karantene og testes i denne omgang. Dette med bakgrunn i at sannsynligheten for videre smitte er liten. Testene og videre smittesporing har høy prioritet.

Om prøvesvarene er negative på primærkontaktene, vil det ikke være nødvendig med tiltak i forhold til barn i barnehagen og skolen samt i forhold til ansatte.
Mer informasjon vil komme på kommunens nettside og Facebook-side, samt gjennom barnehagen og skolens informasjonskanaler.

Som vanlig gjelder ellers regelen om krav til testing av personer som vet at de har vært i nærkontakt med en Covid19-smittet mer enn 15 minutter og nærmere enn 2 meter de siste 48 timer. Disse personene må ta kontakt med helsetjenesten for Korona-test.

   

 

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn