Henvendelser om korona

Vi ber publikum rette alle generelle henvendelser om korona til vårt sentralbord tlf 38 38 20 00

For korona-testing gjelder følgende:

Slik avtaler du test:
Alle tester for Korona-virus må være avtalt på forhånd. Du kan avtale test uten henvisning fra fastlege.
• Bestill time ved å registrer deg her https://skjema.farsund.kommune.no/skjema/FKO063/ Du må logge deg inn med ID-porten. Du må fylle inn nytt skjema for hver person som skal testes.
• Dersom ikke mulighet for å logge seg inn på ID-porten kan du ringe 906 08 718 hverdager mellom kl. 09:00 og kl. 11:00 for å avtale test.

Rådmannen