• Hjem
  • Om oss
  • Nyhetsarkiv

Smittevernråd for reise og innreisekarantene ved ankomst til Norge vedrørene koronavirus (covid-19)

Karanteneregler og råd for smittevern ved reise oppdateres fortløpende. Spesielt før en utenlandsreise er det viktig at du både setter deg inn i hvilke regler som gjelder i det landet du reiser til, og hvilke regler som gjelder når du kommer tilbake til Norge. Ta høyde for at anbefalinger om reise kan endres raskt.

Les mer på nettsiden til Folkehelseinstituttet: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/