Leie av kommunale bygg og utendørsområder til arrangement i sommer

Farsund kommuen forholder seg til gjeldende retninglinjer fra FHI for arrangementer.  Det kan være fare for økt smitte på større arrangementer i sommer, denne meldingen er hentet fra FHI sine sider:

I dag kan en samles inntil 200 personer ved offentlige arrangement både inne og ute. Privat kan en foreløpig ikke samle mer enn 20 personer.

Farsund kommune har åpnet opp for arrangementer på offentlige steder med unntak av Ekko og Shadow.