Skriftstørrelse

Hopp til her

Leie av kommunale bygg og utendørsområder til arrangement

 

Farsund kommuen forholder seg til gjeldende retninglinjer for arrangementer og det vises i den forbindelse til Fhi sine sider om hva som er tillatt og ikke.

 https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved--store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/

I dag kan en samles inntil 50 personer ved arrangement både inne og ute, fra 15. juni vil sannsynligvis tallene endres til inntil 200 personer.

Farsund kommune har ikke åpnet opp for utleie i forbindelse med arrangementer på Ekko, Shadow, Torvet, Paradisbukta, Parken, Varbak og Selvaagparken da det på disse stedene kan være vankselig å avgrense og være sikker på at en overholder dagens regler for smittevernstiltak. Borggården kan leies ut for inntil 50 personer fordi den er enkel å avgrense, det samme gjelder Svendsviga og Laundal.

Innendørs leier vi ut lokaler på Husan, Herredshuset og Flipside for inntil 50 personer.

Ny avklaring vil komme den 30.06.20.

 

   

 

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn