Skriftstørrelse

Hopp til her

De kommunale barnehagene åpner tirsdag 21. april

De kommunale barnehagene åpner 21. april

Regjeringen har besluttet å gjenåpne barnehagene i uke 17. Med bakgrunn i dette åpner Sunde og Borhaug barnehage opp fra og med tirsdag 21. april.
-Vi ønsker å skape en trygg og sikker hverdag for barn, foresatte og ansatte i våre barnehager og skal bruke tiden fram til oppstart godt for å innfri i forhold til dette, sier konstituert kommunalsjef for oppvekst og kultur Tor Magnus Knutsen i en kommentar.

En egen ekspertgruppe la før påske fram en rapport hvor de foreslår flere tiltak for smittevern i barnehagene, som hyppig håndvask, økt utetid og tidlig isolering av syke. Onsdag den 15.4 følges denne rapporten opp med en veileder for å hindre smitte i barnehage. Den vil gi mer informasjon om hvordan oppstarten kan skje. Dersom det anbefales tiltak som kommunen ikke allerede har tatt høyde for, må barnehagen ha tilstrekkelig tid til også få å dette på plass. Ledelsen i barnehagene samarbeider i disse dager tett med kommunelege, kommunalsjef og kriseledelsen i kommunen for å tilrettelegge for en best mulig oppstart.

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn