Farsund bibliotek - utlån av bøker - publisert 25.3.2020 kl. 11:00

Farsund bibliotek kan nå tilby utlån, om enn i en litt annen variant enn til vanlig.

Gå inn på våre hjemmesider (www.farsundbibliotek.no). Logg deg på med lånenummer og pinkode. Du er nå klar for å søke og reserve det du ønsker fra vårt bibliotek.

Ta kontakt med oss hvis du ikke husker lånenummer/pinkode, enten via mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 38 39 60 70.
Det vil være mulig å hente bøker i tidsrommet 11.00 til 14.00 mandag til fredag ved hovedbiblioteket og tirsdag og torsdag mellom 16.00 og 19.00 ved Borhaug filial.
For å unngå eventuell smittefare ber vi dere om å beholde lånt materiell hjemme inntil videre. Våre innleveringskasser står fortsatt tilgjengelig i Farsund, Vanse og Borhaug, men ikke lever noe med mindre det er helt nødvendig.

Mer informasjon finner du på vår hjemmeside, eller ved å kontakte oss per telefon eller mail.
Tilbudet gjelder fra torsdag 26. mars og frem til ordinær drift starter opp igjen.

Ill. bilde bøker