Kommunen har besøkt dagligvarebutikkene i kommunen

Farsund kommune v/Leann Bell Martinsen besøker dagligvarebutikkene

I dag har Leann Martinsen vært på besøk på alle dagligvarebutikkene i kommunen for å se hvilke smitteverntiltak som er satt i verk. Hennes konklusjon er at alle er trygt innenfor regelverket, selv om de har valgt ulike løsninger. Her er Leann i samtale med daglig leder for Coop på Gåsholmen, Christine Midtbø.
-Vi synes det er veldig positivt at kommunen kommer på sånne besøk, sier Midtbø, og forteller at de nå skal sette opp plexiglass-skjerming foran kassene for å beskytte de ansatte for smitte