Skriftstørrelse

Hopp til her

Massiv respons fra frivillige - publisert 15.3.2020 kl. 09:24

Takk for ditt innspill

Farsund kommune har fått massiv respons etter at vi gikk ut i går kveld og ba frivillige om å melde seg. Den midlertidige luftveis-legevakten som skal være opperativ allerde tirsdag vil trenge mye tilgjengelig bemanning, både nå i oppstartsfasen, men også i en driftsfase, som kan bli lang og ressurskrevende.

Søndag formiddag jobbes det med å kontakte alle som har meldt seg til tjeneste. Husk å oppgi kontaktinformasjon og yrkesbakgrunn når du melder deg.

-Utfordringen vår er at ingen vet hvor stor pågangen vil bli. Derfor er det viktig å ha nok personell for «worst case», sier kommuneoverlege Ann-Margreth Haaland i en kommentar.
Alle de som har meldt seg vil ikke bli satt i arbeid umiddelbart, men hvis tallet på smittede øker er det viktig å ha lister over tilgjengelig personell klart. Ettersom legevakten skal være operativ døgnet rundt, og trolig i lang tid fremover må vi ha nok av folk.

-Det er meget gledelig at folk melder seg til tjeneste på denne måten, sier Haaland.
Hun og de andre kommuneoverlegene sitter søndag formiddag i møte med ledelsen ved Flekkefjord legevakt for å forberede det praktiske. 

 Kommuneoverlegn

 

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn