Valg av råd

Det skal velges medlemmer til eldrerådet og råd for personer med funksjonsnedsettelse for perioden 2019-2023.
Organisasjoner som representerer hhv eldre og personer med funksjonsnedsettelse har rett til å foreslå medlemmer og varamedlemmer, men andre kan også sende inn forslag.

Forslagsstiller må innhente skriftlig samtykke til å la seg velge fra de som foreslås.
Forslag og samtykke sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til Farsund kommune, postboks 100, 4552 Farsund, evt. leveres i servicekontoret.
Frist for innsending av forslag er 30. oktober.