Skriftstørrelse

Hopp til her

Støttekontakter søkes

Kan du tenke deg å være støttekontakt og spille en viktig rolle i en persons hverdag?
Hva er en støttekontakt?
En støttekontakt er en brobygger til sosial aktivitet og deltakelse, og skal bistå den enkelte med å få en meningsfull fritid med andre.
Det er et tilbud som gis med utgangspunkt i den enkeltes muligheter, ønsker og behov.
Vi har innbyggere i alle aldre med ulike bistandsbehov, som ikke kan nyttiggjøre seg fritidsaktiviteter på egenhånd og som har behov for støttekontakt i en periode, eller over lengre tid. Vi søker derfor etter personer som kan bistå enkeltmennesker med gode opplevelser, sosial trening, mestring og selvstendighet. Vi har flere ledige oppdrag (ca. 3-5 timer pr. uke) og har behov for både kvinner og menn (over 18 år med sertifikat) som støttekontakter, og som kan tenke seg å utgjøre en viktig forskjell i andres liv.
Det er ønskelig at du kan tenke deg å binde deg over litt tid.
Vi prøver å se på muligheten for deltagelse i grupper, individuelle tilbud i samarbeid med frivillige organisasjoner, og individuell støttekontakt.
Søknadsskjema finner du her:  https://www.farsund.kommune.no/tjenester-farsund/helse-og-omsorg/dokumenter - søknad om å bli støttekontakt».
  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn