Offisiell åpning av samlingsplass på Vestersiden

Vestersiden vel inviterer til åpning av den nye samlingsplassen ved siden av «Drankernes brønn» lørdag 26. september kl. 11.00.

Program:
kl 11.00 Plantedugnad
kl 12.00 Offisiell åpning ved ordfører

Alle er velkommen!

I forbindelse med at vi får en ny, fin plass i sentrum, ønsker vi å få et godt navn på plassen. Navneforslag kan sendes inn til kulturist Anne Louise Kaalstad: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 4. oktober. Navnet blir vedtatt i utvalg for levekårs møte 28.  oktober.

Ny møteplass på Vestersiden