Skriftstørrelse

Hopp til her

Oversikt over kunst i Farsund kommune

Farsund kommune er med i Norsk Kunstdatabase (NKDB). I løpet av det siste året har kulturkontoret registrert det aller meste av kunst som er i kommunens eie, og lagt den inn i NKDB. Så nå kan du som privatperson se kommunens kunst fra din egen stue. I tillegg til kunst, vil det bli registrert kulturminner, bygninger og spesielle steder i kunstdatabasen.

Vi beklager at vi ikke har fått tatt gode bilder av all kunsten, men vi vil oppdatere på sikt. Vi vil også legge inn flere objekter fortløpende. Der vi ikke har funnet tittel, har vi satt en egen tittel i parantes. Har du mer informasjon om årstall, tittel eller annet, så meld inn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For å begrense oversikten, kan du søke på kunstner, sted, tittel mm. 

Norsk kunstdatabase startet da en privatperson ikke fant informasjon om kunsten han så rundt forbi der han var. Idéen om å få "kunsten ut til folket" ble tent, og den digitale løsningen tilbys nå kommuner over hele landet. 

Her er lenke direkte inn til Farsunds side

  • Last updated on .

Besøksadresse

Åpningstider mandag - fredag: kl. 8-15
Brogaten 7, 4550 Farsund

Postadresse

Farsund kommune
postboks 100, 4552 Farsund

Kommunenummer: 4206
Organisasjonsnummer: 964 083 266

Kontakt oss

Telefontid mandag - fredag: kl. 8-15
Sentralbord: 38 38 20 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Ansvarlig redaktør: Rådmann Ståle Manneråk Kongsvik
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Logg inn