Stenging av gater i Farsund sentrum

I forbindelse med bygging av Eilert Sundt videregående skole, vil deler av sentrum være stengt for trafikk fra 3. oktober 2019 og halvannet år fremover. Gatene som er helt stengt, er Strandgaten fra Torvet til Verven, samt deler av Theis Lundegaards gate, Inger Sundts gate og Pengeveien. Bryggeslengen er åpen for syklende og gående. Du finner kart med oversikt over stengte veier her.

Inngang til biblioteket er fra skoleplassen. Det er tilgang til heis.

Vi ber alle være forsiktige hvis de velger å gå i områdene som er stengt i byggeperioden.
Vi oppfordrer alle kjørende til å benytte Skråveien, for å unngå økt trafikk og belastning for bykjernen og nærområdene.